За Нас

Нашата Компанија

КУПИ ГУМИ ДОО Скопје е компанија која е основана во декември 2015 година како онлајн продавница за пневматици од светски познати брендови и оттогаш има опслужено голем број задоволни корисници, редефинирајќи го искуството на онлајн нарачување и купување на пневматици и фелни преку нашата веб страница www.kupigumi.mk.

Силен и сигурен партнер во сите услови на возење

Располагаме со најголема понуда на гуми во Македонија, со потрфолио кое опфаќа над 50 брендови на пневматици и со професионален и стручен тим, кој е секогаш тука да одговори на вашите барања.

Сите брендови кои КУПИ ГУМИ ДОО ги има во својата понуда сe внимателно одбрани со цел да ги задоволат потребите, желбите и куповната моќ на многу различни групи на купувачи. Нарачаните производи ги доставуваме во цела Македонија, до секој град и населено место. Доставата се врши во работните денови и сабота, во рок од 24-48 часа од потврдувањето на вашата нарачка.

Корисниците пред сè

Од самиот почеток, нашиот фокус е насочен кон вас – купувачите кои воедно сте наши најголеми и највредни партнери. За нас е привилегија вашата доверба и можноста да ви помогнеме да ги опремите вашите автомобили брзо, лесно и по најдостапни цени.  Овозможуваме бесплатна, брза и сигурна испорака на производите, гаранција за купените производи, одлична грижа на корисници, највисоки безбедносни стандарди при плаќање и заштита на лични податоци.

Во текот на целата седмица, можете да се поврзете со нашите продажни агенти и секогаш да ги добиете најрелевантните информации за производите што ги нудиме.

Нашиот успех

Секојдневно работиме за да ги исполниме желбите и потребите на нашите корисници и постојано да ги надминуваме вашите очекувања. Денес, покрај големата понуда на пневматици нудиме бесплатна достава, гаранција за купените производи и 50% попуст при монтажа во голем број на овластени сервиси на нашите партнери на целата територија на Република С.Македонија, со можност нарачаните пневматици да се испорачаат до одбраниот сервис за монтажа.

Овој производ може да се купи на 3-24 рати.