Политика на приватност

Политика на приватност

Вашата нарачка е потполно сигурна!

Во КУПИГУМИ ДОО Скопје ја почитуваме Вашата приватност, затоа за Вашите податоци се грижиме со исклучително внимание.

Сите посредувани информации се сигурни, и нема под никој услов да се отстапат на трето лице, што Ви овозможува потполно сигурно и безбедно работење и соработка со КУПИГУМИ ДОО Скопје.

 

Заштита на лични податоци

За да успешно ја обработиме Вашата нарачка, потребни ни се Ваши име и презиме, адреса, е-маил, телефон и датум на раѓање. Со помош на тие податоци ќе бидеме во можност да Ви ги испорачаме саканите производи, како и да Ве известиме за моменталниот статус на нарачката.

КУПИГУМИ ДОО Скопје Вашите лични податоци ќе ги употребува само за цели на техничка администрација на интернет страницата, како би Ви дале пристап до посебни информации или за комуникација со Вас. КУПИГУМИ ДОО Скопје нема да ги предаде податоците кои ги поседува на трети лица. Вработените во КУПИГУМИ ДОО Скопје имаат обврска да ја почитуваат доверливоста на Вашите лични податоци.

Никогаш и на никој начин нема да ги злоупотребиме Вашите лични информации.

Нема да ги предадеме Вашите податоци за контакт на трети лица, освен доколку тоа не се бара од нас, а е во согласност со закон.

Покрај наведените, собираме, анализираме и обработуваме податоци за производи кои нашите посетители ги бараат и купуваат, како и за страници кои ги посетуваат. Тие податоци ги користиме за да би ја подобриле понудата и изгледот на нашите страни, и да Ви овозможиме поедноставно користење, посигурно и поудобно пазарење.

 

Колачиња – Cookies

Интернет страницата www.kupigumi.mk користи тн. „cookies“ за да Ви помогне да го прилагоди користењето на интернет на Вашите потреби.

Колачињата се текстуални датотеки кои се сместени на Вашиот компјутер од страна на интернет серверот. Овие датотеки не можат да бидат користени да покренат било каков програм или да испорачат вирус на Вашиот компјутер.

Колачиња Ви се доделени единствено Вам, и единствено можат да бидат прочитани од страна на интернет серверот во домен кој Ви е испратен. Една од основни цели на овие датотеки е да обезбеди погодност кој ќе Ви заштеди време.

 

Согласност и промена на услови

Користење на наши сервиси подразбира соглсност на корисникот со овие услови на користење. КУПИГУМИ ДОО Скопје се обврзува дека ќе се придржува на се што е наведено, а сите промени на овие услови ќе станат важечки дури после објавување на оваа страна и испраќање на е-маил известувања на сите регистрирани корисници.