Davanti Гуми

Гумите Даванти се релативно нов бренд на светскиот пазар, но се водачи во дизајнот и производството на гуми. Развиени од експерти од индустријата во Обединетото Кралство и Европа, за краток временски период тие се истакнаа по својот квалитет од другите гуми што доаѓаат од источниот пазар. Иако припаѓаат на економската класа по цена, тие се совпаѓаат со квалитетот на производителите од средната класа. Гумите Даванти комбинираат обемно тестирање и го следат прогресивниот развој на технологијата. Тие комбинираат зголемени соединенија на силика и иновативни дизајни на шарата за да обезбедат врвни перформанси, ефикасност и удобност. Гумите Даванти му овозможуваат на возачот да добие највисоки перформанси од своето возило во одлична вредност за вашите пари.


Најважни карактеристики за пневматиците на Davanti


DX240

Гумата со високи перформанси е наменета за помали патнички возила.

DX390

Davanti DX390 е летна автомобилска гума со високи перформанси за патнички автомобили. Динамичниот дизајн нуди совршено управување во сите услови.

DX640

Летната автомобилска гума Davanti DX640 која е дизајнирана за теренци и автомобили од висока класа, обезбедува максимален стисок и ултра високи перформанси.

DX740

Летна SVU гума Davanti DX740 за удобно, безбедно и тивко возење. DX740 нуди оптимална рамнотежа на суво и влажно држење, истовремено обезбедувајќи удобно возење.

WINTOURA

Зимска гума Davanti WINTOURA е наменета за мали и средни патнички возила и нуди безбедност и стабилност во сите зимски услови.

WINTOURA +

Davanti WINTOURA + зимската гума е направена за автомобили со високи перформанси. Одлично зимско искуство при возење и држење.

WINTOURA SUV

Davanti WINTOURA SUV зимска гума за оптимална стабилност и задоволство при возењето со голема доза на безбедност на патиштата во зимски услови.

WINTOURA VAN

Зимска комби гума способна за големи оптоварувања и голем број километри.

Зошто да ги одберете гумите Davanti за вашето возило?

Иновација и перформанси– Напреден динамичен и уникатен дизајн на шарата за контролирано управување со дополнителна удобност во секое возење.

Квалитет – Премиум перформанси и квалитет по неверојатна цена.

Безбедност – Возете со доверба, во сите временски услови и без никакви ограничувања.

Гаранција – Секоја гума Даванти доаѓа со животна гаранција. Без оглед на условите, без оглед на возењето.