FAQs – Најчесто поставувани прашања

Најчесто поставувани прашања (FAQ)

Певматиците се нарачуваат исклучително на сајтот. Нарачката може да ја направите сами, следејќи ги наведените чекори во текот на постапката за нарачување.

Исто така, можете да се јавите на телефонот за корисничка поддршка на бројот (02) 2776 666 или мобилен 071 242 527, во тој случај ние ќе ја креираме нарачката во Ваше име на сајтот.

Не е задолжително, можете да направите нарачка само со несување на вашето Има и Презиме, Емаил, Адреса за испорака и Контакт телефон.

На вашиот емаил, кој сте го навеле при правењето на нарачката, ќе добиете потврда за успешно направена нарачка.

Ние сме онлајн продавница и работиме искучиво со онлајн нарачки преку нашиот веб или контакт телефон.

Секако дека можете. За понуда за правни лица можете директно да не контактирате на телефоните или да ни испратите барање за понуда на info@kupigumi.mk.

Доставната служба со која соработуваме, ќе ви ги испорача гумите во рок од 24-48 часа о денот на нарачката. Ќе бидете контактирани на вашиот мобилен телефон (кој го имате наведено на вашата нарачка) за да договорите термин за испорака кој најмногу ви одговара.

Испораката на гуми е целосно БЕСПЛАТНА, независно дали станува збор за една, две, четири или повеќе гуми.

Поддржување три начини на плаќање:

  1. Онлајн плаќање со сите VISA и MasterCard платежни картички (дебитни или кредитни) издадени од било која Банка.
  2. Плаќање со електронски вирман или на сметка во банка
  3. Плаќање во готово на доставната служба

Не, цените на гумите на вебсајото се со вклучен ДДВ, додека за монтажата добивате 50% ПОПУСТ за монтажа во овластени сервисни центри во Скопје, Битола, Прилеп, Куманово и Штип.

Да, со секоја нарачка добивате малопродажна фактура и фабричка гаранција на гумите од 12 месеци.

Секако, сите изразени цени на нашиот вебсајт се со вклучен ДДВ.