Овластени сервиси

Oвластени сервисни центри

Со секоја нарачка на нашата онлајн продавница добивате 50% попуст за монтажа на купените гуми во било кој од осумте сервисни центри на Мотоцентар ширум Македонија.

Истовремено, ви нудиме можност при нарачката на гумите да изберете достава во овластен сервисен центар во градот кој е најблиску до вас и ние ќе ви ги испорачаме гумите во избраниот овластен сервис. Заштеде време и добијте брза и квалитетна услуга со најсовремена апаратура.

Листа на овластени сервисни центри

СЕРВИС ГРАД АДРЕСА КОНТАКТ БРОЈ Работно време (пон-пет) Работно време (сабота)
Mотоцентар Gallery, East Gate Mall Скопје Ул. Беласица Бр. 2 389 2 2774 144 10:00 – 18:00 10:00 – 16:00
Мотоцентар Скопје Бул. Србија бр. 10, Кисела Вода 389 2 2774 144 08:00 – 19:00 08:00 – 15:00
Мотоцентар Скопје Ул. Јадранска Магистрала бр. 1, Момин Поток 389 2 3095 777 08:00 – 19:00 08:00 – 15:00
Мотоцентар Скопје Ул. 1632 бр. 10, Maџари 389 2 2550 619 08:00 – 16:00 08:00 – 15:00
Мотоцентар Скопје Ул. Војвода Васил Чакаларов бр. 2, Нерези 389 2 3080 009 08:00 – 18:00 08:00 – 15:00
Мотоцентар Прилеп Бул. Александар Македонски бр. 580 389 48 404 184 08:00 – 19:00 08:00 – 15:00
Мотоцентар Битола Ул.Краварски пат бб  389 47 203 991 08:00 – 18:00 08:00 – 15:00
Мотоцентар Куманово Ул. Козјачка бр. 38 С. Доброшане 389 31 451 047 08:00 – 18:00 08:00 – 15:00
Мотоцентар Штип Ул. Индустриска Зона Македонка 65/8 389 32 304 030 08:00 – 18:00 08:00 – 15:00