GENERAL TIRE

General Tire е американски производител на гуми за моторни возила, основан во 1915 година во Охајо. Со повеќе од 100-годишно искуство во индустријата, а како дел од Continental, General Tire е сигурен партнер во сите услови на возење, од семејни одмори до фудбалски натпревари и возење до работа. General Tire произведува гуми по пристапни цени на кои може да се потпрете за секоја авантура во вашиот живот без оглед дали возите по асфалтирани патишта или управувате низ необележана територија. Со General Tire може да одите секаде.

Филтер
Додадовте производ во Вашата кошничка:

Овој производ може да се купи на 3-24 рати.