Kleber е француска компанија создадена во 1910 година. Од 1980 година, овој бренд е дел од групацијата Michelin. Клебер е шеста марка на гуми во Европа. Гумите од брендот Kleber се продаваат во 22 земји. Компанијата соработува со бројни производители на автомобили, затоа нејзините производи често се користат во оригиналната опрема на автомобилите од средна класа, на пр. Рено. Целта на Kleber е да им помогне на потрошувачите да заштедат време и да им го олеснат секојдневието во текот на целата година. Ова е причината Kleber обезбедува сигурни производи од гуми за лето, зима и цела сезона, по достапни цени.

Филтер
Додадовте производ во Вашата кошничка:

Овој производ може да се купи на 3-24 рати.