MICHELIN

Michelin е мултинационална компанија за производство на гуми со седиште во Франција. Претставува најголемата компанија за производство на гуми во светот, со 9 центри за истражување и развој ширум светот, 117 места за производство во 26 земји, комерцијално присуство во 170 земји и 124 000 вработени низ целата планета. Групацијата Мишелин е присутна на секој континент од земјината топка и произведува гуми за автомобили, мотоцикли и велосипеди, но и за вселенски летала и авиони.

Филтер
Додадовте производ во Вашата кошничка:

Овој производ може да се купи на 3-24 рати.