Nokian Tyres е светски премиум производител на гуми кој нуди стабилност при користење на гумите во сите услови. Знаењето и искуството на овој производител произлегува од скандинавските корени и вредности, како производител кои доаѓа од Финска. Денес, фабриките за производство на Nokian гуми се наоѓаат во Финска, Русија и САД и произведуваат квалитетни автомобилски гуми, гуми за теренски возила и комбиња. Безбедноста и пријатноста во текот на целиот животен циклус се заштитен знак за гумите од овој бренд.

Филтер
Додадовте производ во Вашата кошничка:

Овој производ може да се купи на 3-24 рати.