CONTINENTAL

Компанијата Continental е основана во Хановер, Германија во 1871 година. Континентал е еден од водечките и светски добавувачи во автомобилската индустрија. Со повеќе од 178,000 врвно обучени вработени на преку 269 локации во дури 46 различни земји, тие значајно и одржливо го носат прогресот на автомобилската индустрија напред. Денес, Континентал е рангиран меѓу најдобрите 5 добавувачи на автомобили ширум светот. Како снабдувач на системи за сопирање, системи и компоненти за погонски единици и шасија, инструменти, инфо-забавни решенија, електроника на возила, гуми и технички еластомери, Континентал придонесува за зголемена безбедност при возење и глобална заштита на климата во светот.

Филтер
Додадовте производ во Вашата кошничка:

Овој производ може да се купи на 3-24 рати.